За Нас

Представяне

Дерони е сред най-популярните български марки. Нейните висококачествени, здравословни и неустоимо вкусни продукти са познати на всяко семейство в страната. Компанията произвежда над 500 артикула хранителни продукти – голяма гама лютеници, пиперици, кетчупи, сосове на майонезена и доматена основа, соеви сосове, балсамови подправки, горчици, лютивки, зехтин, разнообразна гама майонези, консервни храни и кетъринг храни, с които от години заема лидерска позиция на пазара.

bg7

От 2000 година Компания Дерони започва изграждането на силна дистрибуторска мрежа на българския пазар. Днес притежаваме четири големи логистични центъра във водещите български градове София, Пловдив, Варна и Бургас, които позволяват покритие в национален мащаб на магазинната мрежа и отговарят на всички изисквания за изпълнение на професионална дистрибуция. Вече 10 години логистичните фирми на Дерони се развиват в посока разширяване и подобряване на качеството на предлаганите услуги, разширяване на номенклатурата и увеличаване обема на продажбите, което ни помогна да станем едни от най-успешните и лоялни български бизнес организации.

Портфолиото, което дистрибуторската система включва са: консервни продукти, месни и рибни консерви, сладка, конфитюри, пакетирани стоки и подправки.

Понастоящем логистичните центрове на Дерони са едни от водещите дистрибутори на хранителни продукти в страната. Ние сме основен и предпочитан партньор от клиенти, доставчици и производители. Успехът е постигнат в резултат на инвестиции в изграждане на функционални складови бази, в създаване на професионална софтуерна програма и въвеждане на съвременни методи на управление и система за контрол на качеството. Логистичните центрове на Дерони отговарят на всички международни и европейски стандарти. Осигуряваме 100% покритие на магазинната мрежа за хранителни стоки в страната с четирите регионални дистрибуторски центъра, позиционирани в най-важните за бизнеса градове. Изградили сме една гъвкава и отговаряща на пазарните условия структура, с цел да сме винаги най-близо до клиента.

Отдадени на създаването на висококачествени услуги в дистрибуционните центрове, се гордеем с натрупания опит и личностните качества на екипа ни, което гарантира сигурен и прозрачен начин на работа – високо ценен от партньорите и клиентите. Възможностите за професионално развитие пред всеки един от служителите са неограничени поради динамиката и множеството проекти и широкия набор услуги, която центровете постоянно развиват и предлагат. Създали сме амбициозен и добре обучен търговски екип с дългогодишен опит и стаж в нашите търговски фирми.

Днес ние предлагаме широк набор от услуги, с които задоволяваме и допълнителни потребности на клиентите си, като им предоставяме цялостно обслужване и адаптирани за тях решения. Това доведе до спечелване на най-важното – трайно доверие в нас.

Компанията днес

Посветили сме се на стремежа винаги да бъдем в крак с тенденциите на пазара, внимателно проучваме нуждите на партньорите и клиентите си, за да отговорим изцяло на потребностите им. Днес дистрибуторските фирми на Дерони предлагат високо качество на обслужване и множество услуги на нашите партньори.

За всеки клиент предлагаме професионална дистрибуция чрез своите търговски агенти, мърчандайзери и супервайзери – консултация, гъвкава схема на заявки, съобразена с неговото удобство, внимание към всеки наш клиент, постоянен контрол на нашите продукти в търговските обекти.

  • Бърза и качествена логистика до всяка търговска точка в рамките на деня и най-късно до следващия ден.
  • Осъществяваме професионален мърчандайзинг в точките на продажби, съобразен с изискванията на нашите клиенти.
  • Предлагаме постоянно атрактивни промоционални и рекламни предложения на високо ниво.

Дистрибуторската система на Дерони разполага с богато продуктово портфолио, съставено от над 700 продукта – висококачествени, познати на крайния клиент и рекламирани. Основни търговски представители сме на следните търговски марки: Дерони, Велика, Царица, Петел, Тодорка, San Lazaro, La Chao, Орфео, Капитан, Leda, Hame, Джем и Джем, Диавена и други. Логистичните центрове на Дерони са предпочитан дистрибутор от пазара на хранителни продукти в страната, които ни имат доверие заради богатата номенклатура и поддържаната постоянна наличност, изгодните търговски условия, коректността към клиентите, качеството на работата и високото ниво на професионална подготовка на персонала.


bg2

Фирмена мисия

Фирмената мисия, която сме си поставили с изграждането на дистрибуторската система на Дерони в лицето на логистичните ни центрове е едно качествено и професионално обслужване на нашите клиенти, доверие и партньорско отношение, постигнато с дългогодишна работа, постоянство и оригинално мислене. Посветили сме се на целта да изградим бизнес, основан на почтеност и грижа към крайния клиент, предоставящи му възможността да избере от множеството наши стоки – качествени, неустоимо вкусни и здравословни.